Je bent hier: Home
Hoofdsponsors
Handige links
MINI's pagina
Naar de MINI's pagina
keepers school
Naar de keepers's pagina
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren

BAS (% bezetting bar)

Hockeyspaarplaatjesactie - Uitzending gemist?

Afgelopen zaterdag heeft de zeer succesvolle kick-off plaatsgevonden van de hockeyplaatjesspaaractie. HTR was erbij en heeft opnames gemaakt, mocht je de uitzending van 25 april gemist hebben? Klik dan hier om de uitzending alsnog te bekijken!

Speciale actie bij de Sportwereld!

Ga met je MHCD plaatjesboek naar de Sportwereld en ontvang korting op alle hockeysticks en -schoenen! Deze actie loopt tot 1 juni 2017. 

comment MHCD Plaatjesaktie 2017.pdf

Selectietraining junioren

De afgelopen drie weken hebben onder prettige omstandigheden selectietrainingen voor junioren plaatsgevonden. De trainingen en beoordelingen werden verzorgd door heren 1 en dames 1. Via deze weg willen we graag de staf en spelers van deze teams bedanken voor hun inzet. De uitslagen van de beoordelingen zullen op korte termijn met de spelers

Trainingen junioren

Deze week wordt er wel gewoon getraind met uitzondering van de keepersschool. Deze zal de komende twee weken niet plaats vinden. De keepers starten weer op dinsdag 2 mei.

Super Saturday

A en B jeugd
Zaterdag 10 juni na de wedstrijden
Verdere informatie volgt.
Zet deze datum maar alvast in je agenda!!!!

H-GAMES Heusden

Woensdag 3 mei vinden de H-Games in Heusden plaats. De H-Games zijn voor alle jongeren tussen de 13 en 18 jaar. Tijdens dit evenement vinden er 5 verschillende sporttoernooien plaats: voetbal, hockey, pleintjesbasketbal, beachvolleybal en beachhandbal.

Vacatures TC

Zoals elk jaar heeft de TC ook voor het nieuwe seizoen weer meer dan voldoende vacatures in te vullen.  Hiervoor hebben we een on-line formulier opgesteld waarin gereageerd kan  worden op openstaande vacatures.

Inschrijving (MHCD) Langstraat Hockeydagen zijn geopend

Hallo allemaal,
Met veel plezier kondigen wij de Langstraat Hockeydagen 2017 bij MHCD aan! Deze zijn gepland op 14, 15 en 16 augustus 2017 ! Schrijf dat maar vast in je agenda! Inschrijven is vanaf vandaag al mogelijk!                                

Selectievorm voor eerste juniorenteams

Met ingang van dit seizoen zal de manier van teamindeling voor de A tot en met D teams er anders uit gaan zien. Dit is voortgekomen uit een grondige analyse van de selectie van de afgelopen seizoenen, waaruit een aantal negatieve en positieve punten naar voren kwamen. In breed comité is gebrainstormd en met behulp van input vanuit de

Sponsorcommissie zoekt jou!

Voor een sportvereniging als MHCD zijn sponsorinkomsten cruciaal en daarvoor een sponsorcommissie van het grootste belang. Helaas is de sponsorcommissie van MHCD op dit moment al en tijdje vrijwel onbemand en vandaar ook deze oproep.

SponsorenVandaag jarig
  • Zoe Schippers
Zoeken
Mededelingen
Uitslagen

JD2 - Oss JD3 : 6-2
MC4 - B.H.V. Push MC7 : 1-3
MC5 - HOCO MC5 : 0-5
D DAH - GilzeRijen DDA : 1-6
D1 - Rosmalen D1 : 2-3
D2 - HOCO D2 : 2-2

Alle uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Clubcompetitie
1.     Heren Veteranen A
2.     Meisjes C4 zaal
3.     Dames 2
4.     Heren 1
5.     Meisjes B3 zaal

Hele clubcompetitie
Laatste reacties
14:50   -   MC4 zaalkampioen
10:58   -   MHC Drunen-Hockeyp
21:26   -   Maxi Campoo
21:31   -   MD3 kampioen!
Naar de KNHB site KNHB