Je bent hier: HomeNieuws
Hoofdsponsors
Handige links
MINI's pagina
Naar de MINI's pagina
keepers school
Naar de keepers's pagina
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren

BAS (% bezetting bar)
MHCD
Adres
Mixed Hockey Club Drunen
Prins Hendrikstraat 80
5151 GB Drunen

[email protected]

Vrijwilligers gezocht – Zet jouw talenten in voor MHCD!

Bij MHCD is een groot aantal vrijwilligers nodig in één van de vele commissies of in een rol rondom een team. Zonder deze inzet kunnen wij als vereniging niet bestaan. Gelukkig zijn er bij MHCD al een hoop vrijwilligers bereid zich in te zetten voor de club, maar met het nieuwe hockeyseizoen op komst is er heel veel te doen bij MHCD. Dit allemaal is niet te doen met het huidige aantal vrijwilligers en er ontstaan ook een aantal vacatures in het bestuur.

Vrijwilliger worden, iets voor jou?!
Waarom zou je vrijwilliger worden? Gewoon omdat het leuk is om wat voor de club te doen. Je bent betrokken bij de club en in een goede sfeer draag je bij aan meer sportplezier bij MHCD. Er is altijd plaats voor vrijwilligers, in allerlei verschillende functies en commissies. Beschik jij over organisatietalent, heb je zin om een team te coachen, maak je mooie foto's of ben jij een echte netwerker die de sponsorcommissie verrijkt? Voor ieder talent is wel wat te doen.

Het wel en wee van onze club wordt in belangrijke mate bepaald door de actieve bijdrage van een aantal enthousiaste vrijwilligers. Bouw mee aan de toekomst van MHCD! Hieronder volgt een overzicht van de beschikbare vacatures. Mocht er niet direct tussen staan wat je zoekt, neem dat toch contact op met het bestuur van MHCD, want ook dan komen we graag met je in gesprek.

Seniorencommissie
Als voorzitter van de seniorencommissie ben jij de spin in het web bij de senioren. Samen met de commissie en bestuursleden ben je verantwoordelijk voor de evenementen, technische –en wedstrijdzaken. Het is een leuke en uitdagende bestuursfunctie waar veel vrijheid hebt om eigen initiatieven op te pakken.

Voorzitter Technische zaken
Als voorzitter TZ zit je om de tafel met de hoofdtrainers D1/H1 en stippel je met hen het technisch beleid in de vorm van een meerjarenplan uit. Je hebt nauw contact met wedstrijdzaken voor een goed verloop van de diverse competities. Je geeft sturing aan TC senioren, TC junioren en TC jongste jeugd.

Voorzitter accommodatie
Als bestuurslid accommodatie ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het clubhuis, de bar en ruimtes rondom de velden. Je hebt intensief contact met het bestuur van de stichting accommodatie MHCD die verantwoordelijk is voor (het onderhoud van) de velden en maak je afspraken met en beleid ten aanzien van de huurders van ons clubgebouw. Tevens heb je contact met de gemeentelijke organisatie voor het gedeelte van het clubhuis waar MHCD huurder van is. Ook is het bestuurslid accommodatie verantwoordelijk voor het aanvragen van vergunningen voor verlengde openingstijden, Maxi Campoo en andere evenementen en het zorg dragen voor de benodigde deskundigheid van de medewerkers van de bar. Tevens is het bestuurslid leidinggevende van de bezoldigde barvrouw.

Voorzitter Bestuur MHCD
De voorzitter is eindverantwoordelijk voor het totale beleid. Het doel van de functie is het activeren, motiveren en coördineren van de onder zijn of haar beheer gestelde commissies. Daarnaast vertegenwoordigt de voorzitter de maatschappelijke belangen en rol van de vereniging in de gemeenschap waarbinnen de vereniging actief is.

Daarnaast hebben we ook nog een aantal andere vacatures waar je mogelijk interesse in hebt!
- Voorzitter Technische Zaken Jongste Jeugd
- Barhoofd
- Kascommissie


SponsorenVandaag jarig
Zoeken
Mededelingen
Uitslagen

D1 - Hockey Club Uden D1 : 1-0
D2 - MHCdeDommel D2 : 4-4
D3 - SHOT D3 : 2-0
D4 - HC Tilburg D12 : 1-2
H1 - SHOT H1 : 4-5
H2 - Berkel Enschot Berkel-Enschot H3 : 5-3
H3 - Zundertse Hockeyclub H1 : 13-0
HVETA - R.M.H.C. de Pelikaan HA : 0-3
HVETB - MHC DES HB : 2-7
JD1 - HC Tilburg DJ3 : 5-1

Alle uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Clubcompetitie
1.     Jongens C2 Zaal
2.     ZAALBLOK
3.     Meisjes C4 Zaal
4.     Dames 3
5.     Meisjes C3

Hele clubcompetitie
Laatste reacties
20:39   -   MC1 succesvol in e
19:29   -   JC2 ongeslagen zaa
20:51   -   MC4 Zaalkampioen!
21:10   -   MA1 zaalkampioen
Naar de KNHB site KNHB