Je bent hier: HomeNieuws
Hoofdsponsors
Handige links
MINI's pagina
Naar de MINI's pagina
keepers school
Naar de keepers's pagina
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren

BAS (% bezetting bar)
MHCD
Adres
Mixed Hockey Club Drunen
Prins Hendrikstraat 80
5151 GB Drunen

[email protected]

Vele handen maken licht werk; De Manager

Helaas is de boodschap van het bestuur tijdens de ALV niet bij iedereen doorgekomen. Vanaf volgend seizoen is het de bedoeling dat alle communicatie van en naar team(leden) loopt via een manager. Dit houdt in dat ieder team vertegenwoordigd moet zijn door een manager. Uiteraard mag dit een gedeelde of combi- functie zijn.

Voor de functie is geen hockeykennis nodig. Van belang is dat er een aantal basisactiviteiten worden georganiseerd, denk hierbij aan de verschillende schema’s zoals rijden, bar, fruit, opkomst e.d.. Daarnaast zal de taak voornamelijk bestaan uit afstemming/communicatie zoeken met de verschillende commissies binnen de vereniging. Bedoeling is dat commissies de verschillende teams snel kunnen bereiken maar ook dat opmerkingen en aanbevelingen via de manager adequaat bij de verantwoordelijke commissie komen. Op deze wijze willen we tewerkstellen dat vragen snel hun weg vinden binnen de club en de club een korte route heeft gevonden naar haar leden.

De TC-junioren heeft reeds een oproep geplaatst voor teambegeleiding. Via deze weg wil het bestuur u erop attent maken dat de functie van teammanager een centrale functie gaat krijgen binnen de organisatie van MHCD. Om het hockey van al onze leden goed te organiseren is dit een cruciale taak die door iedere teambegeleiding dient te worden opgepakt.

In de oproep van de TC-junioren zit een link met een aanmeldformulier welk in een aantal stappen is in te vullen.

Namens het bestuur van MHCD wensen wij u nog een prettige zomerstop en verwachten wij na de zomer alle teammanagers te mogen ontvangen tijdens de begeleidingsavond van 2 september.

Met vriendelijke groet,

Bestuur MHCD


SponsorenVandaag jarig
  • Ron van der Krol
Zoeken
Mededelingen
Uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Clubcompetitie
1.     Jongens B2 Zaal
2.     Jongens B1 Zaal
3.     Meisjes B3 Zaal
4.     Let’s Go
5.     Dames 5

Hele clubcompetitie
Laatste reacties
20:39   -   JB2 Zaal Kampioen!
09:20   -   Clinic D en C jeug
20:22   -   MHCD is weer twee
21:38   -   3x Brons tijdens f
Naar de KNHB site KNHB