Grote Clubactie 2020

17-9 Nieuws

MHCD gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

 

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in om 5 of meer loten per deelnemend lid te verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Tevens maak je kans op mooie prijzen.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje (https://www.clubactie.nl/instructie/).

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. De opbrengst zal gaan naar 2 grote tenten die tegen het clubhuis komen te staan. Door deze tenten zal er meer ruimte en zitplek zijn, zodat spelers/supporters na de trainingen en wedstrijden op een verantwoorde manier op MHCD kunnen blijven. Zeker nu het wat kouder wordt, kunnen we er niet meer vanuit gaan dat mensen buiten blijven, en deze tenten maken het mogelijk om overdekt en verwarmd meer zitplekken te creëren en zo toch de 1,5 meter regel te handhaven.

 

Superlot

Mocht je als senioren team interesse hebben dan zijn er ook superloten beschikbaar. Een superlot bestaat uit 50 loten van €3,- wat het lot €150 euro maakt waarvan €120 naar de clubkas gaat!!! Daarnaast maakt MHCD bij ieder verkocht Superlot kans op het grote clubfeest t.w.v. €5000,-

 

Start Grote clubactie op MHCD

In de week van 21 september worden de loten uitgedeeld binnen de deelnemende teams. Dit geldt voornamelijk tot de C jeugd. Op 24 november sluit de verkoop van de loten. Zorg hierbij dat alle boekjes en verkochte loten worden ingeleverd/doorgegeven aan jouw trainer.

 

Vragen

Bij vragen kun je bellen of appen naar Kathy Trommelen (06-13172092) of naar Nikki Ruhof (06-41226508).

 

Namens MHCD wensen we jullie veel succes met het verkopen van de loten!!

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?