Rabo ClubSupport

5-10 Nieuws

Beste MHCD’er,


Van maandag 5 oktober tot en met zaterdag 24 oktober is het weer mogelijk te stemmen op MHCD voor Rabo ClubSupport. Ieder lid van Rabobank De Langstraat krijgt 5 stemmen en mag daarvan maximaal 2 stemmen per vereniging of stichting uitbrengen.


Rabobank De Langstraat heeft dit jaar weer €200.000 beschikbaar gesteld voor Rabo ClubSupport. Dit bedrag wordt verdeeld per stem dus we willen je vragen te stemmen op MHCD, want dat kan de club een aardig bedrag opleveren.


Stappenplan Rabobank ClubSupport

 

  • Je bent klant bij Rabobank De Langstraat
  • Je bent lid bij Rabobank De Langstraat. Indien je dat nog niet bent, kun je dat gratis en eenvoudig worden op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/ onder de knop "Ik doe mee!” Gebruik je pinpas en Rabo Scanner om in te loggen en doorloop het proces van lid worden. Het lidmaatschap opzeggen kan op ieder moment.
  • Breng je stem op MHCD uit! Ga naar https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/ en klik op "Breng je stem uit”. Log dan in met je pinpas en Rabo Scanner en klik nogmaals op "Breng je stem uit”. Selecteer minimaal 3 verenigingen of stichtingen (waaronder Mixed Hockeyclub Drunen) op je stemlijst en klik op "Stap 2”. Bepaal dan het aantal stemmen dat je per organisatie wil uitbrengen en klik op "Stemmen indienen”.
  • Je hebt nu je stemmen voor Rabo ClubSupport uitgebracht.
  • Vraag je ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vrienden en buren die klant zijn bij Rabobank de Langstraat dit stappenplan te volgen en ook te stemmen op MHCD!
Alvast bedankt voor je stem!

 


Met vriendelijke groet,


Bestuur en sponsorcommissie MHCD

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Gestemd 😊

Adriaan Verboven5-10-2020 @ 19:04:04

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?