Grote Clubactie 2021

11-9 Nieuws

Beste leden,


Zaterdag 18 september start de Grote Clubactie. MHCD doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is het ophalen van €2500,- om te sparen voor een LED score bord voor bij het Riet-Veld!

 

Hoe werkt het?

Een lot kost €3,- en van de opbrengst gaat 80% (= €2,40) naar onze clubkas! Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren via een eenmalige machtiging. Daarnaast kunnen er, net als vorig jaar, online loten worden gekocht/verkocht via de website https://lot.clubactie.nl/lot/mhcd/438617

 

Win gave prijzen

Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Wat kun je winnen?

-        Bij 20 of meer verkochte loten krijg je via onze vereniging toegang tot gave 20-loten-acties.

-        Deel jouw verkoopfilmpje met #groteclubactie en maak kans op een Nintendo Switch

-        Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op mooie prijzen.

Ga voor meer informatie over alle winacties naar clubactie.nl/winacties

 

Ook is er een prijs voor het team en het lid dat de meeste loten verkoopt, namelijk voor iedereen een pizza van Domino’s Drunen! Wil je hiervoor in aanmerking komen? Schrijf dan je naam en team op het verkoopboekje voordat je hem inlevert. Wat de prijs gaat worden wordt later bekend gemaakt.

 

In de week van 13 september worden de verkoopboekjes uitgedeeld tijdens de trainingen aan de C t/m F jeugd. We zetten ons dit jaar in voor minimaal 5 verkochte loten per deelnemend lid. Andere teams kunnen natuurlijk ook mee verkopen door gebruik te maken van de hier boven genoemde link of door een superlot te kopen met het team.

Een superlot bestaat uit 50 loten van €3,-, dit maakt het superlot €150,-, waarvan €120,- (!) naar de clubkas gaat.


In de week van 1 november worden alle boekjes weer opgehaald tijdens de trainingen. Heb je meer boekjes nodig, ben je eerder klaar met verkopen of wil je een superlot kopen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of spreek een speelster van dames 1 aan.

 

 

Namens MHCD wensen wij je heel veel succes met het verkopen van de loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!


 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?