Rabo ClubSupport

6-10 Nieuws
Vanaf maandag 4 oktober tot en met zaterdag 25 oktober kunnen de leden van de Rabobank de Langstraat weer hun stem uitbrengen op de vereniging of stichting van hun voorkeur.
💪🏼💪🏼💪🏼
🔗 Stemmen kan via deze link door alle leden van de Rabobank: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport. Ieder lid krijgt 3 stemmen om te verdelen.
🗳 Er mag maximaal 1 stem per vereniging/stichting worden uitgebracht. Graag vragen wij jullie om een stem uit te brengen op MHCD.
💰 Rabobank De Langstraat heeft dit jaar weer € 200.000 beschikbaar gesteld voor Rabobank Clubsupport. De Langstraat heeft ongeveer 17.000 leden, dit betekent dat ieder lid minimaal € 11,50 mag verdelen. Niet alle leden zullen stemmen, dus de waarde per stem is hoger.
🏑14 november maakt de Rabobank bekend hoeveel stemmen we hebben ontvangen en wat dit opgeleverd heeft. De opbrengst van Rabo Club Support wil MHCD aanwenden voor de aanleg van een zogenaamd "Skill-Parc", een soort mini veldje waar, vanaf de jongste jeugd, technische vaardigheden in een uitdagende omgeving, kunnen worden verbeterd. Niet alleen heeft dit veel 'technische verbeteringen' tot doel, maar het is ook gewoon super cool. Het veldje zal door veel spelers en speelsters, van alle leeftijden, worden gaan gebruikt.
📣 Vergeet niet om jullie ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vrienden etc. die lid zijn van de Rabobank De Langstraat te vragen om te stemmen op MHCD. Dus zeg het voort!
👏🏼 Alvast bedankt voor jullie stemmen.
 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?