Project Werven, Boeien en Binden

5-11


Zaterdag 6 november start MHCD met het project Werven, Boeien en Binden.

 

Dit project staat helemaal in het teken van Werven, Boeien en Binden van jeugd. De twee onderstaande vragen staan daarin centraal.

 

1. Op welke manier denk jij dat we nieuwe jeugdleden (met extra focus op jongens) kunnen werven en binden aan onze mooie club?

 

2. Welke veranderingen vind jij dat we kunnen doorvoeren in de huidige jeugdaanpak waardoor jeugd graag wil komen hockeyen?

Vanaf as zaterdag hangen er posters op de club waarin we iedereen vragen om met ons mee te denken. Alle input is welkom en niks is ons te gek. Heb je nu al ideeĆ«n, stuur ze dan naar [email protected] 

Op 20 november zal er tijdens een brainstormsessie met een speciaal samengesteld team nagedacht worden over bovenstaande vragen. Daarnaast zullen er in de komende weken langs de lijn van MHCD maar ook langs de lijn van andere sportclubs, interviews gehouden worden. Op deze manier willen we een kijkje nemen in de hoofden van sportende kinderen en hun ouders. Deze uitkomst zullen we samen met jullie input als uitgangspunt gebruiken op 20 november.


Tijdens de nieuwjaarsborrel van 2022 zullen de nieuwe plannen bekend gemaakt worden. Dus nog even geduld, er wordt hard aan gewerkt, ook door julliešŸ˜Š.

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Klinkt heel goed. Hopelijk komen er veel goede nieuwe ideeën uit.

Ron van der Krol5-11-2021 @ 15:25:55

heb een goed keukentafel gesprek met diegenen die gaan. ter analyse waarom. nu wordt vaak gewoon opgezegd/ weggebleven.

Esther Gommers6-11-2021 @ 08:40:07

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?