PROJECT WERVEN, BOEIEN EN BINDEN (JONGSTE) JEUGD WORDT MHCD 3.0

18-12 Nieuws

Nieuwe jeugdleden werven, boeien en voor de club behouden, hoe doe je dat eigenlijk? Hoe zorgen we ervoor dat onze club aantrekkelijk blijft voor meisjes én voor jongens, hoe zorgen we voor meer zichtbaarheid en hoe kan MHCD zich blijven ontwikkelen als een club waar ambitie én gezelligheid samengaan?

 

Zomaar een paar vraagstukken waarover zaterdag 20 november, tijdens een bijzondere brainstormsessie in de oude kerk van Herpt, door een gevarieerd gezelschap is nagedacht. Uitgangspunt waren de tips en adviezen van leden en ouders langs de lijn die door Petra de Vaan van LEF. Innovatie in aanloop naar 20 november waren verzameld. Alle nieuwe ideeën zijn gebundeld in drie thema’s. Onder de werktitels Training 3.0, Communicatie 3.0 en Warm Nest ligt de focus voorlopig op het verbeteren van het trainingsaanbod voor de verschillende doelgroepen, om de club beter uit te dragen, nieuwe- jeugdleden beter te bereiken en informeren en om MHCD te blijven ontwikkelen als een plek waar van alles gebeurt en waar jong en oud zich thuis voelt.

 

De plannen worden de komende weken verder uitgewerkt en zullen zoals eerder vermeld, gepresenteerd worden tijdens de nieuwjaarsreceptie. Ondertussen hopen we dat alle teams een vliegende start hebben gemaakt met de zaal competitie.

 

Mocht iemand vragen hebben over dit project of nu al zitten te popelen om een rol te vervullen in de uitvoering, stuur dan een mail naar [email protected]

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

💪🏻💪🏻

Mike van Engelen18-12-2021 @ 17:29:20

🔥

Sam Buijs18-12-2021 @ 18:43:56

👌👌

Ron van der Krol23-12-2021 @ 23:10:38

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?