We missen jullie

17-11

Heb jij dat ook gehad, jarenlang de leukste trainers tijdens je jeugdopleiding? Iedere week weer een trainer die zijn/haar best doet om jou de leukste sport te leren en je wegwijs te maken in techniek, tactiek en regels.
De meeste van ons zullen zichzelf herkennen in bovenstaande. MHCD investeert veel energie in training van de jeugd. Met veel jeugdleden die zelf training geven aan hun opvolgers probeert MHCD een zelfbedruipend trainersbestand op te bouwen.

Helaas stokt deze opbouw op het moment dat trainers overgaan naar de senioren. Waar we in de jeugd teams goed kunnen voorzien van trainers staat dat in schril contrast met de trainers bezetting in de seniorenteams. 


MHCD is naarstig op zoek naar trainers die training willen geven aan seniorenteams om ook deze leden weer extra te stimuleren om onze sport met plezier te beleven.

Tuurlijk, nieuwe levensfases vragen ook om nieuwe tijdsindelingen maar kijken naar wat wel kan is leuker dan zeggen dat iets niet kan.


Dus: 

Ben je senior?

Vind je het leuk om mede-leden te enthousiasmeren?

Meld je dan aan als senior trainer. We gaan graag met je in gesprek wat je mogelijkheden zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen (tijd/vergoeding/opleiding).

Meld je aan via [email protected]


 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Dames 2 zoekt nog een trainer voor de vrijdag avond! Heb je interesse, laat het weten!

Larissa Toebes17-11-2022 @ 20:11:55

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?