'Mini van de week' Veerle

12-4


Veerle van Gelder mini van de week bij Dames 1.
Afgelopen zondag 10 april hadden de dames van ons eerste team wederom een mini uitgenodigd om als extra ondersteuning ervoor te zorgen dat de punten in Drunen zouden blijven.
Die mini was de 9-jarige Veerle van Gelder uit M6E6; pas lid en nu al één van de topscoorders van onze club.
Zij heeft zelf een mooi verslagje geschreven over haar belevenissen van zondag.
Veerle, bedankt daarvoor en natuurlijk ook bedankt voor je aanwezigheid tijdens de wedstrijd van zondag tegen Berkel-Enschot................

Ik ben Veerle en ik ben 9 jaar. Ik zit sinds een paar maanden op hockey en nu mocht ik al heel snel Mini van de Week zijn!

Toen we aankwamen, mocht ik eerst iets te drinken uitkiezen. Daarna ben ik met de meiden mee naar de kleedkamer gegaan voor de bespreking.

Daarna ben ik met de speelsters gaan warm lopen op het veld. Het was erg mooi weer en ik had het al snel heel warm.

Alle speelsters waren erg lief voor mij. Na het warm lopen heb ik nog over mogen slaan met een speelster en een paar ballen op de goal mogen slaan.

Toen de wedstrijd begon, mocht ik mee het veld op. Iedereen geeft elkaar een soort ‘high five’ voordat de wedstrijd begint. Dit mocht ik ook doen!

Daarna mocht ik met de reserve speelsters in de dug out zitten. De dames stonden al vrij snel met 1-0 voor en dit was ook de einduitslag!

Na de wedstrijd kreeg ik weer iets drinken en een stokbroodje gezond. Er was 1 meisje die gaat stoppen omdat ze naar Amerika gaat. Zij kreeg een Amerikaanse vlag en er werd champagne gedronken. Ik kreeg toen een extra flesje chocomel J.

Ik heb ook nog een shirt en een bal met alle namen gekregen, deze ga ik op school laten zien!

Ik vind het heel leuk om er bij te mogen zijn, bedankt!


 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?