Esja Pleizier 'mini van de week' bij Dames 1.

26-4Afgelopen zondag leek het wel het begin van de winter voor wat de omstandigheden rondom het veld betrof. Binnen het veld echter spatten de vonken er vanaf in de wedstrijd van onze dames tegen die van DES. Er werd door de speelsters van beide teams om iedere bal en meter geknokt. Uiteindelijk trokken onze dames aan het kortste eind en moesten we genoegen nemen met een 2-3 nederlaag.
Maar een thuiswedstrijd van ons Dames 1 zou geen echte thuiswedstrijd van ons Dames 1 zijn als er géén 'mini van de week' zou zijn.
En.....................die was er zeker. Esja Pleizier uit M6E5 was dit keer onze gast.Een echte bikkel, want zij hield het gedurende de hele wedstrijd -zonder deken- zonder problemen vol in onze dug-out. Evenals haar jongere broertje opmerkte, zien ook wij voor Esja een toekomst bij Dames 1 MHCD weggelegd ! Een personal coach heeft ze dus al; een coach die zich ook direct met het gehele team op de gevoelige plaat liet vastleggen (en zo hoort het ook !).
Hieronder schrijft Esja zelf over haar ervaringen en belevenissen van de voorbije zondag.....................

Ik vond het heel leuk om mini van de week te zijn. In het begin vond ik het wel spannend maar dat is altijd wel zo. In de kleedkamer was muziek terwijl iedereen zich omkleedde. Er kwam een meneer die allemaal dingen ging vertellen maar ik snapte het niet echt. Het inspelen was ook heel leuk. Ik was doodmoe toen we klaar waren met de rondjes om het veld rennen. Ik zat de hele wedstrijd in de dug-out. Ik had wel ice tea te drinken gekregen. Het was niet zo mooi weer. Het hagelde af en toe. Het was een spannende wedstrijd. Helaas hadden ze de wedstrijd verloren met 2-3. Ik kreeg een bal en ook een T-shirt met alle namen en nummers erop. Er waren veel invallers. Er waren twee geblesseerden maar daar heb ik ook de namen en nummers van gehad.

Bedankt dat ik bij jullie mini van de week mocht zijn.

Esja Pleizier

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?