Sportwereld Drunen

7-1

Zoals u ongetwijfeld heeft vernomen stoppen Ingrid van Hest en Rene Tausch met hun winkel Sportwereld Drunen, deze is reeds gesloten vanaf 17 december j.l. Wel blijft de groothandel Teamwereld.nl - die alle MHCD materialen levert - volledig actief.
Vanuit Teamwereld.nl wordt dus alle MHCD kleding en materialen geleverd. Wat betekent dit concreet voor leden van MHCD?

1. Alle MHCD materialen zijn online te bestellen via de Teamwereld.nl webshop. Bovenin het MENU ziet u een button CLUBS. Als u hier op klikt krijgt u MHCD te zien. Als u daar op klikt krijgt u de compleet beschikbare MHCD-collectie te zien.
Vanaf donderdag 3 januari 2019 zijn alle MHCD kledingstukken, bitjes en één soort scheenbeschermer ook te koop bij het TEAMWERELD SERVICEPOINT, gevestigd in de winkel van Wear-It, Grotestraat 131 B, Drunen.

2. Wear-it heeft alle maten op voorraad en u kunt daar zowel contant als per pin betalen.

3. Wear-It is echt als 'service-point' bedoeld voor het afhalen van de kleding/materialen, van dinsdag t/m vrijdag (van 9.00 - 18.00 uur).
Voor alle vragen rondom voorraden, leveringen etc. is en blijft Rene Tausch het aanspreekpunt: bereikbaar mobiel (06-22386697) of per mail: [email protected]

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, dan verzoeken we u rechtstreeks contact op te nemen met Rene Tausch.

Tot slot; mocht u interesse hebben voor sponsoring van MHCD- kleding of materialen dan verzoeken we u contact op te nemen met een van de leden van onze sponsorcommissie.

Sponsorcomissie MHCD