De TC Junioren zoekt versterking

14-3 Nieuws

Wil jij ons helpen om de juniorenteams van MHCD nu en in de toekomst met plezier te laten hockeyen?

De TC Junioren is op korte termijn op zoek naar versterking voor met name voor de meisjes D- en de meisjes C-lijn. Wij zoeken vooral ouders wiens kinderen nog een begin gaan maken of nog niet zo lang geleden hebben gemaakt bij de juniorenteams, om zo ons team van de TC Junioren niet alleen uit te breiden maar ook te verjongen. 

Speelt jouw kind sinds dit jaar in een C-team? Dan horen we ook graag van je. We hebben namelijk altijd grotere en kleinere taken waar we ondersteuning bij kunnen gebruiken. Meer op de voorgrond of juist liever op de achtergrond? Alles kan.

Heb je hockeytechnische vaardigheden? Heel fijn, want die komen ons goed van pas. Bijvoorbeeld door lijncoördinator van de D- of de C-lijn te worden. Of mee te helpen bij het maken van nieuwe teamindelingen.

Of heb je geen verstand van hockey, maar vind je het leuk om op een andere manier je steentje bij te dragen? Daar zijn we ook heel blij mee. Door bijvoorbeeld mee te helpen om de kennismakingsochtend te organiseren voor D-teams. Of om het contact met nieuwe leden te coördineren. Of te ondersteunen bij het maken van trainingsschema's. Dit zijn namelijk zomaar een aantal taken die we als TC Junioren op ons nemen.

Kom jij ons team versterken? Neem contact met ons op via [email protected]

 
Bijlage