Junioren opgelet: trainers gezocht!

31-8 Nieuws

Het nieuwe hockeyseizoen komt eraan. 

Voor de Benjamins en Funkeys zijn we nog op zoek naar trainersVanaf 2jaar C-jeugd mag je training geven. Ervaring opdoen met het geven van hockeytraining levert je veel op; motiveren en enthousiasmeren, stapsgewijs werken, samenwerken en verantwoordelijkheid nemen voor een teampje en hun ontwikkeling zijn skills waar je ook in je professionele leven wat aan hebt. Daarnaast staat er een vergoeding tegenover, organiseren we clinics voor trainers en is het gezellig om deel uit te maken van de club van trainers.

We verwachten dat je op woensdagmiddag vanaf 16:45-18:15 en op zondagochtend van 09:00- 10:30 (exacte tijden hangen af van het team) beschikbaar bent. Daarnaast verwachten we je in te zetten voor ongeveer 3 extra activiteiten per jaar (denk aan een winterclinic, het openingstoernooi; steeds ongeveer 2 uur per keer). 

Trainingen voorbereiden doe jezelf of de trainingscoördinator, die ook beschikbaar is voor vragen, advies en ondersteuning. Je hoeft geen ervaring te hebben met training geven; als je het leuk vindt om actief bezig te zijn met kinderen, hen iets te leren en enthousiast bent over bewegen en hockeyen, komt het helemaal in orde!

Je bent vast overtuigd nu, dus neem vlug contact op met Carlien van Rooij (06 - 36306194)