Je bent hier: HomeVerslagen
Hoofdsponsors
Handige links
MINI's pagina
Naar de MINI's pagina
keepers school
Naar de keepers's pagina
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren

BAS (% bezetting bar)
MHCD
Adres
Mixed Hockey Club Drunen
Prins Hendrikstraat 80
5151 GB Drunen

[email protected]

terug naar vorige pagina

Jongens A1- MHC Bommelerwaard JA1 : 3 - 6 
 

Op de regenachtige zaterdag was het dan zover: de nummer 1 Bommelerwaard tegen de nummer 2 Drunen, allebei ongeslagen en klaar om de koppositie alleen te pakken. Met een matige voorbereiding in de trainingen gingen we richting bommel met een beetje onwennig gevoel bij sommigen en doordat de JB1 en de JA2 tegelijkertijd speelden, moest de invaller uit de JC1 komen: Koen. Desondanks waren we er klaar voor en vastberaden om die 3 punten mee naar drunen te nemen.

Jammer genoeg ging het al heel vroeg in de wedstrijd mis. Door slechte passes en aannames, deels door het waterveld deels door ons gekluns, kon Bommel met snelle intercepties en 3 backdoorentries de bal in de korte hoek werken. Na 10 minuten stond het al 3-0 voor Bommel. We herpakten ons enigzins maar we hadden nog geen controle over het spel. We hielden ons niet aan onze taken en de afspraken die we in de voorbespreking hadden besproken. Toch lukt het ons ook om via een backdoorentry een bal in net te krijgen door een push van Pep. 3-1. Vlak voor rust kregen we weer een momentje van mentale training aangezien de scheids een hoge bal rond de middel recht door de cirkel (niet op goal) niet zag als gevaarlijk en uiteindelijk in de goal ging. 4-1.

In de rust zijn we flink overrompelt door Bas en Sam over ons spel en dat we hier weer eens slecht staan spelen net zoals de twee weken hiervoor. Dit is alleen de eerste keer dat het wordt afgestraft.

In de tweede helft herpakte we ons prima. De technieken gingen prima op het waterveld en onder een hoge druk zorgden wij voor het tempo van het spel. Dit bleek ook uit de hieruit volgende 4-2. Dit hielden we jammer genoeg weer niet vast en uit een snelle counter scoorde Bommel de 5-2. Toch bleven we prima spelen en scoorden we uit een mooie sleep van Marti de 5-3. Dit bleef heel lang zo, maar jammer genoeg bepaalde een andere factor het laaste kwartier van de wedstrijd: de scheidsrechters. Voor de rest van de wedstrijd hebben ze goed gefloten, maar in het laatste kwartier kregen we elke bal tegen bij een fysieke overtreding, of deze nou gemaakt werd door ons of door de tegenstander. In de laatste paar minuten werd Tiny onderuit geduwd en schopte daarmee de bal weg in onze 23 en kregen we een strafcorner tegen vanwege het "opzettelijk wegschoppen van de bal". Hieruit volgde de 6-3. Het is gewoon zonde dat de wedstrijd zo moest eindigen.

Teleurgesteld dropen we van het veld en gingen we binnen als echte mannen van de JA1 aan de warme chocomel zitten om ons weer op te warmen. We hebben nu iets goed te maken thuis in onze laatste pot en we moeten aan ons doelsaldo werken, maar we gaan nog vol voor het kampioenschap. 


Reageren op dit verslag

:) = :( = 8) = O-) = ;) = :*) = -:-) = :O = :9 = L) = ^O^ =
 
SponsorenVandaag jarig
  • Suri-Lynn Boelen
Zoeken
Mededelingen
Uitslagen

H1 - Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh H1 : 4-0
H1 - MHC DES H1 : 1-2
H1 - C.M.H.C. CIVICUM H1 : 3-2
HVETB - ZwartWit HC : 0-5
JH1 - SV Phoenix HJ1 : 1-0
JH1 - HC Oranje Rood HJ1 : 0-1
JH1 - Hockey Club Naarden HJ1 : 0-0
JH1 - Pinok√© HJ1 : 0-2
JH1 - V.M.H.C. CARTOUCHE HJ4 : 1-0

Alle uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Clubcompetitie
Laatste reacties
20:51   -   Heren 1 promoveert
13:35   -   MC4 kampioen
17:55   -   Geert Rijnders kam
Naar de KNHB site KNHB