Je bent hier: HomeVerslagen
Hoofdsponsors
Handige links
MINI's pagina
Naar de MINI's pagina
keepers school
Naar de keepers's pagina
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren

BAS (% bezetting bar)
MHCD
Adres
Mixed Hockey Club Drunen
Prins Hendrikstraat 80
5151 GB Drunen

[email protected]

terug naar vorige pagina

Jongens C3- Rosmalen JC3 : 8 - 5 
 

Beste lezer,

afgelopen weekend kwam Rosmalen bij ons in Drunen op bezoek.

Het was een regenachtige middag en op papier zou een overwinning er in kunnen zitten, maar zoals we ook tegen de mannen zeiden, het gaat op zich niet om de winst, maar om het spelletje; lekker spelen met elkaar, daar draait het om.

We begonnen goed en scherp en na 4 minuten stonden we voor met 1 0, maar een paar minuten daarna herpakte Rosmaken zich en scoorde 1-1 en een paar minuten daarna uit een perfect uitgevoerde strafcorner zelfs 1-2. Maar dat was even niet de bedoeling, we stonden achter en hockeyden niet echt ok, vanuit een stukje chaos en niet vanuit de afspraken: breed en lang en gebruik maken van de kommetjes. Gelukkig hadden wij Luc en zij niet, want in de 20ste, 26ste en 33ste minuut maakte Luc, na mooi samenspel een hattrick, 2-2, 3-2 en 4-2 en met 4-2 gingen we de rust in.

In de rust werden de afspraken nog even goed en duidelijk doorgenomen en met een gezond hapje in de buik begonnen we de tweede helft.

Helaas was het Rosmalen die in de 5e minuut 4-3 maakte; het werd eeneens weer spannend, maar zoals in de eerste helft ook al bleek hadden wij Luc en zijn niet! Kortom wederom een hattrick van Luc, na mooi en fraai samenspel en van 4-3 stonden we eeneens voor met 7-3. Met nog een klein kwartiertje zou dat toch wel kgoed moeten komen, zeker toen we nog 8-3 scoorden in de 28ste minuut. En inderdaad de drie punten bleven in Drunen, waarop voor de statistieken nog wel opgemerkt moet worden dat Rosmalen in de laatste 5 minuten nog tweemaal scoorden; kortom einduitslag 8-5.

Een terechte overwinning van Drunen, met vooral in het tweede deel van de eerste helft en het eerste deel van de tweede helft mooi samenspel. Dat het nog niet helemaal vlekkeloos ging is niet zo erg; kunnen we aan werken. In de Men of the Match (MOTM) verkiezing waren dit keer Floyd en Luc genomineerd. Hoe Floyd staande tussen 5 of 6 Rosmalen spelers gewoon aan de bal blijft en er met de bal vandoor gaat, bizar! Ondanks dat Floyd een berepot heeft gespeeld konden we niet om de dubbele hattrick van Luc heen (en terecht niet !), met andere woorden MOTM was afgelopen zaterdag Luc Vraets.

Al met al hebben we nu alle tegenstanders eenmaal gehad en hebben we alleen MOP als onze meerdere moeten erkennen, maar dat was uit bij en op MOP. MOP komt dus bij ons thuis op bezoek, en dan zullen we met elkaar vol gas moeten geven!

Voor nu, voor iedereen een goede herfstvakantie!

Edwin & Jeroen

 


Reageren op dit verslag

:) = :( = 8) = O-) = ;) = :*) = -:-) = :O = :9 = L) = ^O^ =
 
SponsorenVandaag jarig
  • Suri-Lynn Boelen
Zoeken
Mededelingen
Uitslagen

H1 - Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh H1 : 4-0
H1 - MHC DES H1 : 1-2
H1 - C.M.H.C. CIVICUM H1 : 3-2
HVETB - ZwartWit HC : 0-5
JH1 - SV Phoenix HJ1 : 1-0
JH1 - HC Oranje Rood HJ1 : 0-1
JH1 - Hockey Club Naarden HJ1 : 0-0
JH1 - Pinok√© HJ1 : 0-2
JH1 - V.M.H.C. CARTOUCHE HJ4 : 1-0

Alle uitslagen
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Clubcompetitie
Laatste reacties
20:51   -   Heren 1 promoveert
13:35   -   MC4 kampioen
17:55   -   Geert Rijnders kam
Naar de KNHB site KNHB