Sponsor worden

Hartelijk welkom op deze pagina en wat leuk dat u interesse heeft in sponsoring van MHCD.

Zoals u wellicht weet, bestaat MHCD al bijna 50 jaar en met ruim 600 leden is de club een begrip in Drunen en omstreken. Elke dag zetten tientallen vrijwilligers zich in om de club draaiende te houden. Daar zijn we erg trots op en ondanks dat de vereniging zonder hun inzet niet zou kunnen bestaan, is de club ook afhankelijk van financiële steun om door te groeien en haar doelen te verwezenlijken. Bij MHCD begrijpen we echter dat het niet alleen om onze doelen gaat, maar ook om die van u. Onze sponsorcommissie zet zich in om met u tot een samenwerking te komen waarin MHCD, de leden en u zich optimaal kunnen ontplooien. Voor u bieden we daarin exposure. Zo zijn er opties waarbij honderden mensen uw logo of bedrijfsnaam wekelijks te zien krijgen, bijvoorbeeld in de vorm van een doek langs één van onze velden, kledingsponsoring van één van onze teams of naamsverbinding aan een veld. Andere opties zijn onder meer de verbinding van uw naam aan een evenement of een samenwerking met MHCD.

 

Ons uitgangspunt is dat we met u in gesprek gaan om tot een overeenkomst te komen die bij ú past. Graag komen we met u in contact. Neem voor meer informatie, tarieven of een vrijblijvend gesprek contact op met [email protected].


Ook teamsponsoring is mogelijk. Gesponsorde kleding moet altijd via de sponsorcommissie lopen. We hebben met HockeyDirect namelijk een goede deal gesloten. Op de kleding (behalve wedstrijdkleding) krijgt de sponsor 30% korting. Daarvan geeft de sponsor dan 1/3 deel als clubbijdrage aan MHCD.


Ben je geïnteresseerd in teamsponsoring, neem dan ook contact op met [email protected].

Met sportieve groet,

 

Adriaan Verboven, Henri Rijnders, Patricia Verboven en Ron van der Krol

Sponsorcommissie MHCD