Finaliseren nieuwe statuten en Huishoudelijk Reglement

24-1

Beste leden,

Afgelopen ALV is het stappenplan voor het finaliseren van de nieuwe statuten en Huishoudelijk Reglement (HHR) besproken, waarbij het streven is om hier per 1 maart 2023 akkoord op te hebben:

  • Woensdag 1 februari (19:00-20:00): moment van samenkomst in het clubhuis van MHCD, waarop het mogelijk is opmerkingen/aanpassingen door te geven m.b.t. het concept Huishoudelijk Reglement;
  • De concept statuten zijn goedgekeurd door de KNHB en dienen in een speciaal ingelaste ALV tezamen met HHR goedgekeurd te worden. Deze ALV zal plaatsvinden op 1 maart 2023 (meer communicatie volgt)
  • Wanneer concept statuten geaccordeerd zijn door de ALV, worden deze naar de notaris gestuurd om de akte tot statutenwijziging te laten passeren.

Wanneer je bij de HHR bijeenkomst op 1 februari (19:00 - 20:00) aanwezig wilt zijn, gelieve je dan aan te melden door een mail te sturen naar [email protected].

Indien je niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn op 1 februari, maar wel opmerkingen/aanpassingen voor het concept HHR wilt doorgeven, kan dat door deze te mailen naar[email protected], ook met vragen kun je hier terecht.

Het concept HHR is terug te vinden op de website na inloggen, onder Documenten > Algemeen.

 

Het Bestuur van MHCD

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?