Week van de Scheidsrechter

22-9 Nieuws
Komende week van 25 september tot en met 3 oktober is het weer de Week van de Scheidsrechter. Tijdens deze week zetten we onze scheidsrechters in het zonnetje en bedanken we ze voor hun inzet. In deze week worden er door de KNHB ook activiteiten georganiseerd voor scheidsrechters van alle niveau's.

Zo is er op 28 september een spelregelcafé voor de spelbegeleiders van de Jongste Jeugd. Hierin worden de spelregels en tips en tricks voor het begeleiden van een Jongste Jeugd wedstrijd behandeld. Een ervaren scheidsrechter leidt de avond en geeft nuttige adviezen voor spelbegeleiders. Het spelregelcafé vindt plaats via Microsoft Teams en start om 19:30. Meld je aan om de uitnodiging voor deze bijeenkomst te ontvangen:


Verder is er op 29 september een spelregelquiz voor clubscheidsrechters. Hierin komen alle (nieuwe) spelregels aan bod. De spelregelquiz vindt plaats via Microsoft Teams en start om 19:30. Meld je aan om de uitnodiging voor deze bijeenkomst te ontvangen:


Wil je meer weten over de Week van de Scheidsrechter of alles wat met arbitrage te maken heeft? Kijk dan eens op de site van de KNHB: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/scheidsrechters of stuur een mailtje naar [email protected].
 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?