Donderdag 15 juni Workshop Dillenburgpark

12-6

MELD JE AAN VIA [email protected] VOOR 14 JUNI a.s.

VOL = VOL

Stichting Dillenburgpark organiseert in het kader van alle ontwikkelingen in het park een ASM workshop. Uitgangspunt van de plannen is dat bewegen, sporten, ontmoeten en recreëren voor iedereen mogelijk moet zijn in het park. Voor het bewegen en sporten wil Stichting Dillenburgpark de Schijf van 10 als basis voor de inrichting van het Dillenburgpark gebruiken. Dit biedt grote variatie aan velden, patronen en toestellen voor elke leeftijd en elk niveau de mogelijkheid om op een leuke en veelzijdige wijze te bewegen.

SPORTEN HEBBEN MEER GEMEEN DAN ZE VERSCHILEN

In deze workshop ontdek je dat veelzijdig bewegen meer inhoudt dan breed motorisch ontwikkelen. Implementatie van het ASM zorgt voor betere prestaties, minder blessures, meer creativiteit en meer plezier. Je leert in een presentatie dat sporten meer gemeen hebben dan dat ze verschillen. Je ervaart in de praktijk hoe de vertaling van veelzijdigheid binnen sporten en activiteiten vorm krijgt.

BEN JIJ ER OOK BIJ?

19.00 uur start

20.00 uur zelf aan de slag! 

21.00 uur einde

Deelnemers: minimaal 6, maximaal 24 Locatie: Sporthal Dillenburcht

En dit leer je onder de bezielende leiding van Jordi Vermaat.

Yordi Vermaat diende zes jaar binnen het Korps Mariniers. Hierna heeft hij de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO Amsterdam) met het predicaat cum laude en als honours student afgerond. De implementatie van de ASM-Adaptaball stond centraal in zijn afstudeeronderzoek. Yordi is opleidingsdocent binnen het CIOS Haarlem/Hoofddorp. Naast zijn werkzaamheden als ASM-docent is hij werkzaam als fysieke trainer voor judoka’s binnen het RTC Noord West.

Meer informatie: www.athleticskillsmodel.nl/over-asmpage2image31878592

page2image17247200

● Dillenburgpark ● Prins Hendrikstraat 80 ● 5151GB ● Drunen ● www.dillenburgpark.nl 

page3image17099744