Start Jubileum MHCD 50 jaar op 3 september

20-8 Nieuws
Het nieuwe hockeyseizoen staat op het punt te beginnen. En wát voor een seizoen! Dit jaar bestaat MHCD 50 jaar! Gedurende het seizoen zullen er dan ook allerlei festiviteiten op het programma staan. Te beginnen met de officiële opening van het jubileumjaar op zondag 3 september.

Programma
De jongste jeugd start de dag met hun eerste, extra uitgebreide, training van het seizoen, waarna zij kunnen genieten van o.a. springkussens, een poffertjeskraam en zelfs een graffiti workshop voor de ouderen onder hen. Voor de junioren staan er 's middags sportieve activiteiten (zoals een mountainbike clinic) op het programma om de nieuwe teamgenoten beter te leren kennen. De senioren spelen hun eerste wedstrijden en Heren 1 speelt ter ere van het jubileum tegen een selectie van oud-Heren 1 spelers. Aansluitend begint de BBQ en het feest, waarvoor we iedereen van harte uitnodigen (in het bijzonder ook de Donderdagavond Dames, Trickeyers en Let's Go) om deze start met z'n allen te vieren.

Aanmelden BBQ
Iedereen die wil kan voor €10,- genieten van een luxe BBQ van de Klinkert! Dus ben je lid, ouder, toeschouwer, of hongerig meld je dan voor 30-08 aan via onderstaande link!

Vergeet daarnaast ook niet om onderstaande data in je agenda te noteren!