(Kerstig) Woordje van de Voorzitter

20-12 Nieuws

Beste MHCD familie,

Het einde van het jaar komt weer snel dichterbij en als nieuwe voorzitter heb ik mogen ervaren wat een fantastische club vrijwilligers we hebben als vereniging (voor zover ik dat nog niet wist).

Het seizoen is gestart op 3 september met een zeer geslaagde opening van het jubileumjaar! Een feest voor jong en oud en zo hoort het ook in een vereniging. Heel veel vrijwilligers zijn al maanden daarvoor aan de slag gegaan om deze dag tot een succes te maken en dat is ze gelukt! Ook op de dag zelf stond het team als een huis. Heel veel dank daarvoor en complimenten voor dit succes, ik denk ook namens alle leden, ouders en anderen die MHCD een warm hart toedragen.

Het jubileumjaar duurt uiteraard nog een tijdje en de jubileumactiviteiten zijn in voorbereiding en worden opgepakt door een club fantastische mensen!

Ik licht er nu het jubileum uit maar ik kan nog wel een paar voorbeelden noemen:

  • We hadden een super mooi 6 tegen 6 toernooi, dank voor de organisatie!
  • De Super-Sunday's bij MHCD zijn inmiddels een begrip, dank evenementencommissie en Nicole (en team) uiteraard!
  • De LG hockeyers hebben recent afscheid genomen van Nico van Zijl, vele jaren de drijvende kracht achter het succes van LG hockey in Drunen, heel veel dank Nico!
  • De Maxi-Campoo, al 35 jaar een topevenement, hétevenement wellicht!

Alle commissies, het terreinonderhoud, scheidsrechters, coaches/trainers, het moet allemaal geregeld worden en dat kan alleen met heel veel vrijwilligers. Schroom niet om je aan te melden, het isécht nodig. Aanmelden kan via [email protected]voor grote taken, kleine taken, alle hulp is welkom. Alleen samen kunnen we genieten van hockey, een versnapering en de vele leuke evenementen!

Ik wens u allen namens het bestuur heel fijne feestdagen samen met uw geliefden! Laten we proostenop 2024 tijdens de Nieuwjaarsreceptie op 7 januari om 16:00 in ons clubhuis. Graag tot dan!

 

Namens het bestuur,

Adriaan Verboven

 


 

 

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

mooie woorden! We hebben een mooi clubje samen.

Henri Rijnders21-12-2023 @ 14:44:15

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?